Alibeyoğlu Yeniden Aday

AKP il binasında düzenlenen törende konuşan Alibeyoğlu, 'Çıraklık ve kalfalık dönemi bitti artık sıra ustalıkta' dedi.


Kars'ın AK Parti'li Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, AK Parti'den Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

2 dönemdir Kars Belediye Başkanlığı görevini yürüten Naif Alibeyoğlu, AK Parti il binasında düzenlenen törende yeniden AK Parti'den Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. İl Başkanlığı'ndaki törene Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, AK Parti İl Başkanı Ramazan Karakelle, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen, partinin kadın ve gençlik kolları başkanları ile partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Karakelle, Belediye Başkanı Alibeyoğlu'nun dışında Ardahan TEDAŞ Müdürü Nevzat Bozkuş'un da aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirterek, "Yakın zamanda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Kars adayını açıklayacak. Bizler AK Parti olarak bugüne kadar önemli hizmetlerle imza attık, bundan sonra da bu hizmet kervanını en iyi şekilde götüreceğiz. Belediye Başkanımız Naif Alibeyoğlu'nun aday adaylığı başvurusu da kentimiz için hayırlı uğurlu olsun" ifadelerinde bulundu.
Alibeyoğlu da, "Bir zamanlar çamurdan korunmak için ayaklarına poşet takarak kente gelenler artık pırıl pırıl boyalı ayakkabılarıyla rahatlıkta kentimizde gezinebiliyorlar. Bugün gördüğünüz cadde ve sokakların hatta kaldırımların bile hemen hemen hepsi bizim dönemimizde yapıldı. Bundan sonra da daha önemli projelerimiz var. Artık çıraklık ve kalfalık dönemi bitti sıra ustalıkta. AK Parti Kars Milletvekillerimiz ve il teşkilatımızla bugüne kadar uyum içinde çalıştık bundan sonra da bu uyumlu çalışmayı
sürdüreceğiz. Ben yine AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundum kentimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak Haber www.nethaber.com

Benzer Sayfalar



0 yorum: